Президентът на САЩ Доналд Тръмп смята, че до края на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп смята, че до края на
Коментари Харесай

Тръмп смята, че до края на годината САЩ ще разполагат с ваксина срещу коронавируса

Президентът на САЩ Доналд Тръмп смята, че до края на годината ще бъде създадена ваксина срещу коронавируса, предадоха агенциите, като се позоваха на негово интервю за телевизия " Фокс нюз ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7090
" Напълно уверени сме, че до края на годината ще имаме ваксина срещу коронавируса ", каза американският лидер. " Работим активно над това ", заяви Тръмп.

1 122 486 потвърдени случая на коронавирус и 65 735 починали в САЩ

В събота директорът на Националния институт по алергични и инфекциозни заболявания на САЩ Антъни Фаучи заяви, че американското правителство се надява до януари 2021 г. да има разработена ваксина срещу коронавируса.

Фаучи обаче подчерта, че не може да гарантира това, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7090  Нови 35 жертви на COVID-19 в Москва Нови 35 жертви на COVID-19 в Москва  1 122 486 доказани случая на ковид и 65 735 умряли в Съединени американски щати 1 122 486 доказани случая на ковид и 65 735 умряли в Съединени американски щати  Александър Вучич: Извънредното състояние в Сърбия ще бъде анулирано на 7 май Александър Вучич: Извънредното състояние в Сърбия ще бъде анулирано на 7 май
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР