Почти наполовина, или с 47 процента, е паднал броят на

...
Почти наполовина, или с 47 процента, е паднал броят на
Коментари Харесай

Почти наполовина е паднал броят на заразените с коронавирус в област Хасково на седмична база

Почти наполовина, или с 47 процента, е паднал броят на новозаразените с COVID-19 в област Хасково на седмична база. Това сочи анализът на данните, които съобщава ежедневно Областният кризисен щаб.

Установените с COVID-19 за последната седмица са били 215 на брой, а през предходната 409 души са били положителни за инфекцията.

Броят на излекуваните бележи ръст от 355 на 448 души за последните седем дни, или 26 процента. Освен това за пръв път от седмицата 23-29 ноември досега излекуваните са повече от заболелите. Броят на починалите с инфекцията е намалял в двете последни поредни седмици с двама души от 24 на 22, показват още числата.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17530  Във Видин през днешния ден сложиха първите ваксини против COVID-19 Във Видин през днешния ден сложиха първите ваксини против COVID-19  Кипър забрани всички събирания и гостувания по домовете поради растеж на инфектираните с COVID-19 Кипър забрани всички събирания и гостувания по домовете поради растеж на инфектираните с COVID-19  Три пъти повече са излекуваните от COVID-19 от заболелите в област Сливен Три пъти повече са излекуваните от COVID-19 от заболелите в област Сливен
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР