Потресаващо видео се разпространява стремглаво във фейсбук пространството. Кадрите показват

...
Потресаващо видео се разпространява стремглаво във фейсбук пространството. Кадрите показват
Коментари Харесай

Този шофьор видя живота си на лента! Ужасяващо ВИДЕО показа мига преди зверска катастрофа на пътя Видин-Враца

Потресаващо видео се разпространява стремглаво във фейсбук пространството. Кадрите показват какво виждат за последно жертвите в зверските катастрофи по пътищата на България.
По подобен начин е озаглавено видеото от неговия автор, който е Владимир Николов. Мъжът пътувал с колата си по международен път Е-79 Видин-Враца, когато срещу него се разкрива смразяваща кръвта картина. На двулентов път, на който има ограничение от 50 километра в час, от един завой идва кола, но в неговата лента изведнъж се появява огромен ТИР, който не само, че пресича непрекъснатата осева линия, но и фучи с бясна скорост, съобщава Марица.
За да избегнат зверския удар и колата, която е неправилно изпреварена, и Владимир спират рязко. „ Ами ако нямах добри спирачки и не бях успял да спра за тези 2 секунди?! “, пита се мъжът, разминал се на косъм със смъртта заради безумното шофиране на тираджията, пише Petel.bg.
Иван уточнява, че вече е сигнализирал КАТ. „ Този идиот не успя да ме закачи, но помля колата зад мен. Това, което видях в огледалото е, че човека май не е пострадал. Но колата му е съсипана “, споделя още мъжът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР