Пловдив е по-силен от коронавируса. Пловдив е вековен град. Пловдив

...
Пловдив е по-силен от коронавируса. Пловдив е вековен град. Пловдив
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Пловдив е по-силен от коронавируса, от утре затягаме още мерките

Пловдив е по-силен от коронавируса. Пловдив е вековен град. Пловдив ще оцелее и след вируса и ще бъдем по-силни и задружни. Надживели сме Троя и Микена, ще надживеем и това, каза в предаването " Беновска пита " по Канал 3 кметът на Пловдив Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3082
Той коментира критиките на председателя на Националния оперативен щаб Венцислав Мутафчийски, който на брифинга следобед заяви, че централната улица в Пловдив е пълна с хора и предупреди, че това може да доведе до доста сериозна ситуация в града.

Още осем заразени с COVID-19 у нас, обмислят декларация за движение в града

Имаше заповед на областния управител, с която аз не съм съгласен, че могат да работят магазините по главната улица. Аз съм на мнение, че има разпоредби на националния щаб, които всички трябва да спазваме. От утре в Пловдив ще се почувстват по-здрави мерки. Трябва да ограничим излизането от вкъщи. В Столипиново и Шекер махала хората непрекъснато излизат. Полицията е там, но дисциплината на тези хора е на ниско ниво, посочи пловдивският кмет.

Мием улиците редовно, даже и извънредно. Правим каквото е необходфимо, но истината е, че трябва да има дисциплина, подчерта той, като уточни, че днес в Пловдив са издадени 72 акта и 65 предупредителни протокола за нерегламентирани разходки. От утре ще затегна още повече мерките, заяви Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

Той съобщи, че в Пловдив са осигурени са около 1000 болнични легла заради извънредната ситуация.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3082  Китайските здравни управляващи предизвестяват за втора вълна на ковид Китайските здравни управляващи предизвестяват за втора вълна на ковид  Търговските обекти в Гърция остават затворени до 11 април Търговските обекти в Гърция остават затворени до 11 април  Владислав Горанов: Мярката 60/40 е с грижа за служащия, а не за фалиращи бизнеси Владислав Горанов: Мярката 60/40 е с грижа за служащия, а не за фалиращи бизнеси
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР