Певицата Поли Генова сподели в предаването “Cool…T” по bTV емоциите

...
Певицата Поли Генова сподели в предаването “Cool…T” по bTV емоциите
Коментари Харесай

Бременните Поли Генова и Петя Дикова си броят бебетата в ефир, внезапно водещата подскочи и…

Певицата Поли Генова сподели в предаването “Cool…T” по bTV емоциите около появата ѝ на сцената на концерта „ Българската Коледа “ с наедрял корем. Така всъщност тя разкри, че чака бебе.

„ Аз знаех, че появявайки се точно с тази песен ми предстоеше да овява тази новина, която е толкова важна за мен. Притеснявах се, много ми трепереха ръцете. Все едно за първи път излизам на сцената. Нали знаеш колко сме емоционални в момента “, каза тя пред Петя Дикова, която също е в напреднала бременност.

„ Колко души сме сега в това интервю “, попита Петя. „ При теб колко са? “, поинтересува се Поли. „ Едно “. „ Ами значи сме четири “, обобщи певицата. „ И ти момченце “, зарадва се водещата.

„ Чакам момченце. Но тъй като фамилията няма да бъде българска, нямаме все още име. Трябва да се съобразим с това. Името трябва да звучи добре и на български, и на чужд език “, каза Поли.

„ Приятелят ми има желание да научи български. Иска да комуникира със семейството ми по-лесно, да разбира, когато попада в български компании. Това му е най-трудното - когато сме с приятели и ние си разказваме истории един през друг. След това той трябва да изчака, за да може да му преведа цялата информация. Но има желание, което е много приятно “, разказа тя.

Докато певицата обясняваше за промените, настъпили с бременността, водещата внезапно се раздвижи. „ Ритна ли те? “, попита разбиращо Поли. „ Да “, призна си Петя. „ Вярно ли? Моят спи “, усмихна се певицата.

„ Бременността ми беше голяма изненада. Не е като да не сме си говорили, но не сме си представяли кога точно ще се случи “, сподели още Поли.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР