Още лекари от Военномедицинска академия (ВМА) се ваксинираха. Това стана

...
Още лекари от Военномедицинска академия (ВМА) се ваксинираха. Това стана
Коментари Харесай

Още лекари от ВМА се ваксинираха

Още лекари от Военномедицинска академия (ВМА) се ваксинираха. Това стана ясно от публикуван пост във фейсбук страницата на болницата.

" В условията на пандемията от COVID-19 усилията на всеки един от нас са от значение, за да можем да се справим с това предизвикателство и да се върнем към нормалния си начин на живот здрави ", коментират от лечебното заведение.

Начало на ваксинацията у нас бе дадено от здравния министър проф. Костадин Ангелов пред Нова година. Той се ваксинира в " Света Анна ". След него това направи и епископ Тихон. Началникът на Националния оперативен щаб и директор на ВМА ген.-майор, проф. Д-р Венцислав Мутафчийски и директорът на „ Пирогов “ проф. Асен Балтов бяха също сред първите ваксинирани.

Вече тече и поставянето на втората доза от ваксината срещу COVID-19. Дотук страната ни е получла доставки от Пфайзер/Бионтех и Модерна.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18578  Откриха нова вариация на ковид в Калифорния Откриха нова вариация на ковид в Калифорния  Преболедувалите COVID-19 в Полша може да са десеторно повече от публично известия брой Преболедувалите COVID-19 в Полша може да са десеторно повече от публично известия брой  Доц. Кунчев за заканата на ресторантьорите да отворят заведенията: Дано не го създадат

Доц. Кунчев за заканата на ресторантьорите да отворят заведенията: Дано не го създадат
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР