Оценяваме предприетите от правителството мерки в тази криза като добри

...
Оценяваме предприетите от правителството мерки в тази криза като добри
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Мерките на правителството в тази криза са добри и задоволителни

Оценяваме предприетите от правителството мерки в тази криза като добри и според нас те дадоха добър резултат. Това заяви от трибуната в Народното събрание председателят на ДПС Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6514
,,Социално-икономическите мерки трябваше да са в няколко посоки, а именно запазване на работните места, подкрепа на ликвидността на фирмите и защита на уязвимите групи в обществото. Засега тези мерки са задоволителни, особено подобрената мярка 60/40 за бизнеса``, допълни той.

От ДПС поискаха България да осигури повече тестове за населението

,,Но важен е въпросът какво следва оттук-нататък. Оттук-нататък кризата изисква нов подход, изисква план за управление на епидемичната криза и изход от кризата. Икономическите мерки също изискват нов подход, каквито биха били секторният анализ и секторните стратегии. Разбира се, трябва план за възстановяването на икономиката и връщане към нормалния начин на живот. Според нас е необходимо изпълнителната власт да представи спешен план за действие с конкретни мерки в политически аспект – за бизнеса, малките и средни предприятия``, подчерта Карадайъ.

,,Още в началото на кризата заявихме, че ще подкрепяме мерките на Националния оперативен щаб. Нужен ни е план, за да може и ние, народните представители, да дадем своя принос в тази борба. И за финал бих искал да благодаря на всички, които са на първа линия в борбата с тази пандемия. Благодаря на всички от тази трибуна``, каза в заключение лидерът на ДПС.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6514  Марешки: Уважихме към този момент веднъж една жена - партиен водач. Стига толкоз! Марешки: Уважихме към този момент веднъж една жена - партиен водач. Стига толкоз!  Румъния ще получи 400 респиратора до две седмици Румъния ще получи 400 респиратора до две седмици  Движение за права и свободи локуми не желаят да разпъват с Борисов за COVID-19 Движение за права и свободи локуми не желаят да разпъват с Борисов за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР