От тази седмица вече има онлайн записване за бърз антигенен

...
От тази седмица вече има онлайн записване за бърз антигенен
Коментари Харесай

Как да се запишем за бърз антигенен тест в ДКЦ в столицата?

От тази седмица вече има онлайн записване за бърз антигенен тест и преглед в ДКЦ-ата в София чрез здравен портал.

" За да се избегне струпването на много хора, което е предпоставка за разпространение на вируса, създадохме организация с предварително записване на часове за преглед. Така на пациентите не се налага да чакат ", каза в " Денят започва " по БНТ управителят на столичното 11-то ДКЦ Татяна Евтимова, където е обособена Коронавирус зона.

Записването става чрез здравния портал Myhealth.bg или телефоните на регистратурата на лечебното заведение. Час може да запише и личният лекар на болния. Обслужват се и пациенти без предварително записване.

Тестовете са безплатни при пациенти, насочени от личния лекар с направление, или при пациенти със симптоми по преценка на лекар след извършен преглед.

Резултатите се получават чрез здравния портал или през сайта на лечебното заведение.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15216  Хиляди словаци стачкуваха в Братислава против COVID-мерките Хиляди словаци стачкуваха в Братислава против COVID-мерките  Турция разгласи по-строги ограничения против ковид Турция разгласи по-строги ограничения против ковид  COVID-19 покуси и сътрудник на проф. Пимпирев COVID-19 покуси и сътрудник на проф. Пимпирев
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР