От понеделник, 19 юли 2020 г., в УМБАЛСМ „Н. И.

...
От понеделник, 19 юли 2020 г., в УМБАЛСМ „Н. И.
Коментари Харесай

И Пирогов прави PCR тестове със сертификат на английски

От понеделник, 19 юли 2020 г., в УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов” ще се правят PCR тестове за COVID-19 на пътуващи в чужбина. Болницата ще издава сертификат на английски език.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10523
Изследването ще се провежда сутрин от 8.00 ч. до 10.00 ч., съобщиха от лечебното заведение.

Резултатите ще се получават между 12.00 ч. и 13.00 ч. на следващия ден от централна регистратура на университетската болница „ Пирогов”, включително и на английски език.

Двама лекари и една сестра на 30 легла в " Свети Мина " в Пловдив

Взетите проби се изследват в сертифицирана лаборатория за Real Тиме PCR.

За да се направи изследването е необходимо хората да посетят болницата в упоменатия часови диапазон от 8 до 10 часа, като носят двустранно ксерокопие на личната карта. Когато пациентът е дете е необходимо да се преснима и неговият червен паспорт.

Изследването не изисква ограничение в консумирането на храна и вода.

Цената на един тест зависи от това дали човек го прави самостоятелно или в група със своето семейство. Цената на индивидуален тест е 100 лв., за двама – 200 лв., семейният пакет за 3 човека е 270 лв, а за 4 човека е 350 лв.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10523  Още един пациент с Covid-19 е умрял в Добрич Още един пациент с Covid-19 е умрял в Добрич  Гърция удължи до 31 юли възбраната за влизане на жители на страни отвън Европейски Съюз Гърция удължи до 31 юли възбраната за влизане на жители на страни отвън Европейски Съюз  Израел стегна ограниченията Израел стегна ограниченията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР