Общинските пазари в Пловдив ще раборят от утре до сряда

...
Общинските пазари в Пловдив ще раборят от утре до сряда
Коментари Харесай

Дават два дни на пловдивчани да си напазаруват за Великден

Общинските пазари в Пловдив ще раборят от утре до сряда включително. Пловдивчани ще разполагат с два дни, за да си напазаруват за празниците. От общината предупредиха, че след това влиза в сила заповедта на здравния министър Кирил Ананиев за затваряне на сергиите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5129
" Мерките се предприемат с цел да се избегне струпването на хора по време на празниците. Молим гражданите за разбиране и апелираме в дните, в които пазарите ще бъдат отворени, клиенти и продавачи да спазват всички санитарно-хигиенни изисквания и мерки за физическа дистанция ", уведомяват от общината.

Чуха ли търговците Кирил Ананиев?

Общинските пазари в града са: Четвъртък пазар, Пазар Гребна база, Понеделник пазар, Пазар „ Тракия 1”, Пазар „ Тракия 2”, Пазар „ Олга Скобелева”, Пазар „ Чайка”, Пазар Гробищен парк.

" Разчитаме на Вашето съдействие и призоваваме за самодисциплина, за да може възможно най-скоро да излезем от създалата се ситуация ", призоваха от местната управа.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5129  За ден полицията във Варна сформира 25 акта на разхождащи се в паркове и детски площадки За ден полицията във Варна сформира 25 акта на разхождащи се в паркове и детски площадки  В Бургас ще започват проучвания по метода на пуловете В Бургас ще започват проучвания по метода на пуловете  В китайския град Харбин вкараха 28-дневна карантина поради импортирани случаи на COVID-19 В китайския град Харбин вкараха 28-дневна карантина поради импортирани случаи на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР