Община Пловдив открива детски градини за деца на медицински работници,

...
Община Пловдив открива детски градини за деца на медицински работници,
Коментари Харесай

Община Пловдив открива детски градини за деца на медицински работници

Община Пловдив открива детски градини за деца на медицински работници, съобщават от пресцентъра на общинската администрация.

Областният кризисен щаб ще поиска разрешение от министъра на здравеопазването да позволи отварянето на няколко групи в общински детски градини, които са в близост до големите болници, така че да е удобно за родителите.

От днес отдел " Образование " отваря гореща линия и започва да събира данни на желаещите семейства.

Родителите ще трябва да представят служебна бележка, че поне един от тях работи в болнично заведение на територията на града.



Броят на групите ще зависи от желаещите да се възползват.

" Целта е да облекчим медицинските работници във всички заведения и да им помогнем да си вършат работата. Вече има доброволци сред персонала на градините, солидарни с грижите които лекари, мед. сестри и санитари полагат за болните в този труден момент ", заяви зам.-кметът по образование Стефан Стоянов, цитиран в съобщението, цитиран от БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15757  Украйна желае 100 млн. $ заем от Световната банка за ваксини против COVID-19 Украйна желае 100 млн. $ заем от Световната банка за ваксини против COVID-19  Кметът на Видин стана доброволец в МБАЛ Кметът на Видин стана доброволец в МБАЛ " Света Петка "  Европейска комисия предизвести страните от Европейски Съюз да не анулират противоепидемичните ограничения бързо Европейска комисия предизвести страните от Европейски Съюз да не анулират противоепидемичните ограничения бързо
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР