Областният управител Дани Каназирева поиска още ограничения за заведенията в

...
Областният управител Дани Каназирева поиска още ограничения за заведенията в
Коментари Харесай

След голям купон в заведение въвеждат още ограничения в Пловдив

Областният управител Дани Каназирева поиска още ограничения за заведенията в Пловдив. Причината е, че и досегашните разпоредби не се спазват. В обхвата вече ще попадат и ресторантите. Извънредната пресконференция бе във връзка със сигналите за проведено парти в заведение в Пловдив.

" Подобни партита са забранени и са позволени до 23.30 ч. Моите притеснения бяха във връзка с Хелоуин партитата. Не съм очаквала в понеделник да има такова събитие ", коментира Каназирева.

Ще се разпореди и намаляване децибелите на музиката - до 85 децибела.

„ За ограниченото работно време още на 28.10 го въведохме и всички над 700 заведения бяха ограничени само в Пловдив “, коментира тя.

Подчерта, че до 23.30 трябва да се работи. Недопустимо е, по думите й, да се провеждат партита.

От изказването на Каназирева стана ясно обаче, че останалите общини в областта трябва да засилят контрола.

199 сигнала във връзка с коронавируса са били подадени към Спешната помощ в областта. Има заболели още учители и ученици. Не малък брой са положителните проби след медицинските лица.

Каназирева ще срещне утре директорите на пловдивските болници, за да се обсъди наличието на легла, колко са заетите места и какви допълнителни мерки могат да се вземат още.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14325  Броят на новозаразените с ковид в Унгария наближава 4000 Броят на новозаразените с ковид в Унгария наближава 4000  Пловдивската болница прави антигенни проби на всички пациенти Пловдивската болница прави антигенни проби на всички пациенти  Висок е броят на умрелите от COVID-19, измежду тях и 21-годишна жена Висок е броят на умрелите от COVID-19, измежду тях и 21-годишна жена
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР