ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките

...
ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките
Коментари Харесай

Четирима души избягаха от карантината си в Сливен

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките от Националния оперативен щаб във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР - Сливен.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2758
През изминалото денонощие служители на ОДМВР-Сливен са извършили 578 проверки за спазване на карантина на територията на областта – РУ – Сливен – 361, РУ – Нова Загора – 105, РУ – Котел – 72, РУ – Твърдица – 40.

Още четирима души избягаха от карантина си във Великотърновско

Образувани са 4 досъдебни производства за нарушаване на карантина по чл.355 от НК под надзора на Районна прокуратура-Сливен.

Случаите на нарушаване на карантината са установени в град Сливен.

Посетени са 8 сигнала за струпване на хора. По 1 от сигналите е взето отношение, съгласно заповед на министър на здравеопазването, 6 сигнала са се оказали недействителни.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2758  Обучени кучета може да откриват пациенти с ковид във Англия Обучени кучета може да откриват пациенти с ковид във Англия  Турция вкарва затегнати ограничения против ковид на пазарите Турция вкарва затегнати ограничения против ковид на пазарите  Президентите на Съединени американски щати и Китай в съдействие в битката с COVID-19 Президентите на Съединени американски щати и Китай в съдействие в битката с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР