Няма да се допуснат критични изказвания срещу настоящия американски президент

...
Няма да се допуснат критични изказвания срещу настоящия американски президент
Коментари Харесай

Семейството на покойния Буш обеща нещо странно на Тръмп и Мелания

Няма да се допуснат критични изказвания срещу настоящия американски президент Доналд Тръмп по време на погребението на бившия държавен глава Джордж Буш-старши. Това е обещало семейството на покойния на Тръмп, съобщава The New York post, като цитира източник, който участва в подготовката на траурната церемония.

President Trump honors the late George HW Bush.pic.twitter.com/AKsEocQ8Ko
— Michael Moates ⭐️⭐️⭐️ (@freedom_moates) 4 декември 2018 г. По думите му, не трябва да се спекулира със сравнения като погребението на сенатора Джон Маккейн и Буш не целят анти-Тръмп пропаганда.

Америка плаче от тези СНИМКИ на ковчега на Джордж Буш и вярното куче Съли

Тръмп и първата дама Мелания уважиха поклонението на Буш-старши вчера в Капитолия.



Те ще присъстват и на погребението, но президентът няма да произнесе реч. Церемонията по погребението с държавни почести ще се проведе в четвъртък в Националната катедрала във Вашингтон и денят беше обявен за ден на национален траур.

41-ият президент ще бъде погребан до жена си в своята библиотека в Тексас в тесен семеен кръг.



БЛИЦ припомня, че най-старият бивш жив бивш държавен глава на САЩ до момента си отиде на 94-годишна възраст след продължително боледуване .

Бившият президент страдаше от паркинсон и използваше инвалидна количка от 2011 година. През април той бе приет в болница заради инфекция.

Буш - старши бе вицепрезидент от 1981 до 1989 година по времето на президента Роналд Рейгън и президент от 1989 г. до 1993 година. Той е син на сенатор, републиканец, бивш конгресмен, посланик на ООН, дипломатически представител в Китай и директор на ЦРУ. Неговият син Джордж Буш - младши също е бил президент.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР