Няколкостотин полета бяха отменени днес в Североизточен Китай в опит

...
Няколкостотин полета бяха отменени днес в Североизточен Китай в опит
Коментари Харесай

В Североизточен Китай отменят стотици полети заради ръст на новозаразените с COVID-19

Няколкостотин полета бяха отменени днес в Североизточен Китай в опит за справяне с ново увеличение в броя на заразените с коронавирус, предаде ДПА, като се позова на държавни медии.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10853
Англоезичният китайски вестник " Глоубъл таймс " съобщи, че тази сутрин са отменени общо 412 полета от и до град Далян в провинция Ляонин, което представлява близо 80 процента от въздушния трафик на града.

Китай регистрира 21 случая на коронавирус и 43 безсимптомни носители

Китай обяви днес, че са регистрирани 61 нови случая на коронавирус, 57 от които са се заразили на територията на страната. От тях 14 са в Ляонин, а два - в съседната провинция Цзилин.

В града с близо 7-милионно население беше установено ново огнище на зараза - преработвателно предприятие за морска храна. Местните власти наложиха карантина на всички, които са имали близки контакти с работещите в предприятието и блокираха околните райони.

Западната провинция Синцзян, където напоследък също се наблюдава завръщане на вируса, съобщи днес за 41 нови случая. Всички те са в столицата на провинцията - Урумчи, където заразата продължава да се разпространява. В града са установени няколкостотин потвърдени и безсимптомни случая, а хиляди хора са под лекарско наблюдение.

Общо четири внесени случая на коронавирус са регистрирани в провинции Вътрешна Монголия, Фуцзян и Съчуан, предаде БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10853  340 са новите случаи на ковид в Германия 340 са новите случаи на ковид в Германия  Д-р Симидчиев: Българите са се срещали с братовчед на COVID-19 още през 2008 година Д-р Симидчиев: Българите са се срещали с братовчед на COVID-19 още през 2008 година  Кардиолог: Има няколко физиологически нарушавания, до които COVID-19 води като реакция на организма Кардиолог: Има няколко физиологически нарушавания, до които COVID-19 води като реакция на организма
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР