Някои американски щати правят грешка, като рестартират своята икономика въпреки

...
Някои американски щати правят грешка, като рестартират своята икономика въпреки
Коментари Харесай

Някои американски щати правят грешка, като рестартират своята икономика, заяви губернаторът на Ню Йорк

Някои американски щати правят грешка, като рестартират своята икономика въпреки увеличаването на броя на заразените с новия коронавирус, заяви днес губернаторът на Ню Йорк, най-тежко засегнатия щат в САЩ, Андрю Куомо, цитиран от Ройтерс и БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7373
Той подчерта такива решения да бъдат основани на факти и данни, а не на политически съображения.

Ситуацията в Ню Йорк започна да се подобрява след тежък период, но новите случаи на коронавирус се увеличават в останалата част на страната. В същото време повечето щати разхлабват ограниченията за бизнеса и ежедневието, отбеляза Куомо.

" Щати отварят, въпреки че кривата върви нагоре. Мисля, че това е грешка ", каза още той.

Броят на болните с Ковид-19, причиняваното от новия коронавирус заболяване, които са настанени в болница в Ню Йорк, е намалял с 421 до 9179 - най-ниското равнище от повече от пет седмици, отбеляза губернаторът на щата.
232 души са починали от Ковид-19 в Ню Йорк през последните 24 часа - приблизително колкото през предишните две денонощия. Преди две седмици обаче броят на смъртните случаи в щата бе около два пъти по-висок.

Общият брой на починалите от Ковид-19 в Ню Йорк е 25 436 - над една трета от всички смъртни случаи в САЩ.

Регистрираните заразени с новия коронавирус в щата са 330 139 - над една четвърт от всички в страната.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7373  Нидерландия ще стартира да смекчава ограниченията поради ковид от другата седмица Нидерландия ще стартира да смекчава ограниченията поради ковид от другата седмица  Италия сполучливо тества ваксина против ковид върху мишки Италия сполучливо тества ваксина против ковид върху мишки  Една от блокираните българки в Париж: Нямаше храна и вода, взеха ни телефоните, не ни пускаха до тоалетна Една от блокираните българки в Париж: Нямаше храна и вода, взеха ни телефоните, не ни пускаха до тоалетна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР