Новоизбраният президент на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)

...
Новоизбраният президент на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)
Коментари Харесай

Джо Байдън призовава американците да си останат у дома за Деня на благодарността

Новоизбраният президент на САЩ Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в призова американците да си останат вкъщи по време на дългия уикенд за Деня на благодарността в опит да се ограничи разпространението на коронавируса.

" Денят на благодарността винаги е бил специално време за семейство Байдън. И макар да знам, че това не е начинът, по който много от нас се надяваха да прекарат празника, малкият акт да останем вкъщи е подарък за нашите сънародници американци ", написа Байдън в Туитър.



Според последните данни на университета " Джонс Хопкинс ", новите случаи на Covid-19 в САЩ достигнаха през последното денонощие 181 490, докато броят на починалите се увеличи с 2297. Така общо 12,78 американци се заразиха с коронавирус от началото на пандемията, като броят на починалите достигна 262 283.

Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC) също препоръчаха " настоятелно " американците да избягват пътувания, за да видят членове на техните семейства и приятели за Деня на благодарността.

" Тъй като наблюдаваме експоненциален растеж в случаите и възможността за пренасяне на болести или инфекции от една част на страната в друга, нашата препоръка е да избягваме пътуванията по това време “, посочи д-р Хенри Уолк от CDC.

Въпреки тези призиви се очаква около 50 милиона американци да пътуват, предимно с кола, от сряда, 25-и ноември до неделя, 29-и ноември, като това ще бъдат само 5 милиона по-малко американци, които пътува за Деня на благодарността през миналата година.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15772  Британският здравен министър разгласи ограничавания на три равнища за Англия Британският здравен министър разгласи ограничавания на три равнища за Англия  Световноизвестният оперен артист Камен Чанев умря от ковид Световноизвестният оперен артист Камен Чанев умря от ковид  Лаборатория за PSR проби ще заробати до две седмици във видинската МБАЛ Лаборатория за PSR проби ще заробати до две седмици във видинската МБАЛ " Св. Петка "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР