Ние не трябва да допуснем следното – някой да използва

...
Ние не трябва да допуснем следното – някой да използва
Коментари Харесай

Владимир Путин: Не трябва да допуснем някой да забогатява от COVID-19

Ние не трябва да допуснем следното – някой да използва COVID-19 за забогатяване, това е казал руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През, предаде РИА Новости.

Държавният глава е провел съвещание с министри от правителството в Москва, посветено на разпространението на коронавирусната инфекция.

" Ние получихме сигнали, че е имало опити за злоупотреби със средства, отпуснати от правителството в Москва за борбата срещу разпространението на коронавирусната инфекция и за преодоляването на социалните и икономическите последици от пандемията. Това е много лоша новина. Ние не трябва да допускаме някой да натрупа състояние на гърба на хората, които изпитват лишения. Ние нито ще си затваряме очите, нито ще оставим нещата на самотек ", е посочил лидерът на Руската федерация.

Путин също е отправил критики към представители на местните власти. " В някои региони усвояването на даваните от Москва средства върви бавно. От това страдат най-засегнатите – възрастните хора. Такова протакане може да е пагубно ", е посочил още той.

Стопанинът на Кремъл също е подчертал ролята на доброволците. " Има хора, които са се изправили лице в лице със смъртоносното заболяване, излагат своите и на близките си здраве и живот на риск и в замяна не искат и не получават нищо. Ние трябва да бъдем признателни за техните безвъзмездни усилия и труд ", е казал държавникът.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15256  Седем души са умряли от COVID-19 в област Сливен през последното денонощие Седем души са умряли от COVID-19 в област Сливен през последното денонощие  Брюксел резервира вечерния час най-малко доникъде на декември Брюксел резервира вечерния час най-малко доникъде на декември  Берлин: Протести, вода, газ и арести

Берлин: Протести, вода, газ и арести
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР