Не е изключено и да напуснем коалицията Обединени патриоти. Това

...
Не е изключено и да напуснем коалицията Обединени патриоти. Това
Коментари Харесай

Валери Симеонов се закани: Не е изключено да напуснем "Обединени патриоти"

Не е изключено и да напуснем коалицията " Обединени патриоти ". Това заяви в Пловдив вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов часове след като партията му свали доверието от Волен Сидеров като председател на парламентарната група, съобщава " Канал 3 ".
Причина са недопустимите според него нападки на лидера на " Атака ", отправяни от ефира на партийната телевизия. По думите му на практика каквото и да е решението на коалиционния съвет за неговата партия, Сидеров вече не е председател на групата.
Не сме водили разговори с ВМРО по темата, все пак решението на ПГ е взето снощи и обявено днес, добави Валери Симеонов. Като най-вероятна причина за поведението на Сидеров лидерът на НФСБ посочи факта, че няма да се изпълни желанието му да води листата на " Обединение патриоти " на изборите за ЕП.
В тази връзка Валери Симеонов обяви, че що се отнася за НФСБ на предстоящите избори за Европейския парламент ще участва самостоятелно.
Симеонов е официален гост на тържествата на 68-ма бригада " Специални сили " - Пловдив посветени на 74-та годишнина от битката на Парашутната дружина на височината Стражин по време на Втората световна война и Празника на военния парашутист. След тържествения строй бе отслужен благодарствен молебен, а пред паметника на загиналите през всички години парашутистите бяха поставени цветя. Програмата продължава с тържествено събрание, награждаване на военнослужещи, граждани и журналисти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР