Националната специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания (НСБАЛХЗ)

...
Националната специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания (НСБАЛХЗ)
Коментари Харесай

Затварят Онкохематологичната болница в София, медицинска сестра е заразена с COVID-19

Националната специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания (НСБАЛХЗ) преустановява днес прием на пациенти.

Причината - положителен PCR тест на медицинска сестра от Клиниката по хематология. Предстои да бъде изследван целият екип на клиниката.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9505

Пореден черен рекорд: 132 случая на коронавирус у нас и още 6 жертви

Медицинската сестра е без симптоми и се чувства добре. Тя е карантинирана в дома си, информира БНР. Всички контактни пациенти, които също следва да бъдат изследвани, ще бъдат уведомени, уверяват от лечебното заведение.

В лечебното заведение ще се извърши и пълна дезинфекция.

Приемът на пациенти в НСБАЛХЗ ще бъде подбновен в понеделник, 22 юни.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9505  Новозаразените с COVID-19 в Русия трети следващ ден са под 8000 Новозаразените с COVID-19 в Русия трети следващ ден са под 8000  Чехия регистрира най-големия дневен растеж на новозаразени с COVID-19 от два месеца Чехия регистрира най-големия дневен растеж на новозаразени с COVID-19 от два месеца  Китай заяви за 25 нови заболели от COVID-19 в Пекин Китай заяви за 25 нови заболели от COVID-19 в Пекин
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР