Най-малко един на всеки осем души в Англия е заразен

...
Най-малко един на всеки осем души в Англия е заразен
Коментари Харесай

Един от всеки осми в Англия е имал COVID-19

Най-малко един на всеки осем души в Англия е заразен с COVID-19. Това показват резултатите от изследванията с антигенни тестове, съобщава Фокус, цитирайки британският национален ежедневник The Times.

Оценките, които потвърждават опасенията за големия ръс ръст на случаите на заразени през есента, предполагат, че голяма част от страната все още е далеч от постигането на стаден имунитет, въпреки че в някои от най-засегнатите райони пандемията може да забави разпространението си.

В Уелс проучването на Службата за национална статистика установи, че всеки десети човек има антитела срещу новия коронавирус. В Северна Ирландия цифрата е 1 на 13, а в Шотландия - 1 на 11 души.

Изследването на антитела е добър начин за измерване на минали инфекции в средносрочен план, но тъй като циркулиращите в човешкия организъм антитела отслабват с времето, трудно ще може да бъде установен точният брой на хората, които са били заразени с COVID-19.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18526  Над 400 000 души са изгубили работата си от началото на Коронавирус рецесията Над 400 000 души са изгубили работата си от началото на Коронавирус рецесията  Задава се третата вълна. Какво би трябвало да направи България Задава се третата вълна. Какво би трябвало да направи България  Китай строи великански карантинен център в провинция Хъбей Китай строи великански карантинен център в провинция Хъбей
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР