Над 400 души в Турция са били арестувани за провокации

...
Над 400 души в Турция са били арестувани за провокации
Коментари Харесай

Турция е арестувала над 400 души за провокации във връзка с COVID-19

Над 400 души в Турция са били арестувани за провокации във връзка с новия коронавирус, съобщи министърът на вътрешните работи Сюлейман Сойлу, цитиран от телевизия ТРТ Хабер.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2384
По думите на министъра през последната седмица са установени 1748 лица, които разпространявали в социалните медии провокативни постове, отнасящи се до Ковид-19. Според Сойлу 65 на сто от тях са свързани с терористични организации, предава БТА.

44 са смъртните случаи от коронавируса в Турция, заразените са 1872

Броят на задържаните досега е 410 души, посочи той.

При осъществени проверки за изпълнението на предписанията на властите по отношение на коронавируса са били затворени над 211 хиляди търговски обекта. Спрямо 1542 са предприети административни действия, а на 207 са наложени съдебни санкции, каза още министърът.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2384  СЗО с предизвикателство: Как се мият ръцете СЗО с предизвикателство: Как се мият ръцете  Принц Чарлс е дал позитивна проба за ковид Принц Чарлс е дал позитивна проба за ковид  Предприемчиви стриптийзьорки започнаха да доставят храна по домовете Предприемчиви стриптийзьорки започнаха да доставят храна по домовете
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР