Мъж във влак в Германия ударил кондукторка в лицето, след

...
Мъж във влак в Германия ударил кондукторка в лицето, след
Коментари Харесай

Пътник без маска и билет удари кондукторка във влак в Германия

Мъж във влак в Германия ударил кондукторка в лицето, след като тя поискала да си сложи маска и да покаже билет, а той нямал нито едното, нито другото, съобщи днес полицията, цитирана от БТА и ДПА.

Кондукторката в регионален влак в Хамбург първоначално помолила пътника да придърпа тениската си към лицето, за да покрие устата и носа си в съответствие с изискването в обществения транспорт в Германия. Мъжът отишъл до тоалетната и се върнал с импровизирана маска. Когато кондукторката поискала да провери билета му, той слязъл от влака, който бил спрял на гара, но после се върнал и я повалил с удар в лицето.

Мъжът успял да избяга след нападението, което станало миналата седмица. Полицията търси свидетели на случая.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11969  Почина брачната половинка на доктор Муса Вакльов, изгубил борбата с COVID-19 Почина брачната половинка на доктор Муса Вакльов, изгубил борбата с COVID-19  Медик е измежду тримата новодиагностицирани с ковид в Шуменско Медик е измежду тримата новодиагностицирани с ковид в Шуменско  Нов случай на COVID-19 в шивашката компания в Попово Нов случай на COVID-19 в шивашката компания в Попово
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР