Мнозина едва ли могат да си представят, че популярните лица

...
Мнозина едва ли могат да си представят, че популярните лица
Коментари Харесай

Звезди, които на младини са били стриптизьори

Мнозина едва ли могат да си представят, че популярните лица от големия и малкия екран някога са правили друго, освен да бъдат известни. Но истината е, че много от холивудските звезди на младини са били обикновени хора, опитващи се да изкарат прехраната си в очакване на големия пробив, пише НОВА. Оказва се, че част от тях, са се появявали в оскъдно облекло на сцената в стриптийз клубове.

Ето кои са звездите, работили като стриптизьори:

Крис Прат - Още на 18 години актьорът започва да работи като стриптизьор по момински партита и рождени дни. Той няма проблем да сваля дрехите си, докато не се озовава по работа на рождения ден на бабата на свой приятел.



Амбър Роуз - Тя придоби популярност като бившето гадже на Кание Уест и съпругата на Уиз Калифа. На младини обаче Амбър е била еротична танцьорка



Брат Пит - Малко преди големия си пробив в " Телма и Луиз " разбивачът на женски сърца е работил като стриптизьор. Докато учи в колежа в Мисури, Брад e част от групата The Dancing Bares.



Карди Би - Рапърката започва с екзотичните танци, когато е на 18, но още тогава планира да се оттегли най-късно на 25. Всъщност напуска стриптийз клуба, в който работи, когато е на 23 и започва да става известна с друго, освен със силиконовия си бюст.



Катрин Зита Джоунс -Съпругата на Майкъл Дъглас на младини е била екзотична танцьорка.



Кендра Уилкинсън - Кендра е една от любимките на покойния Хю Хефнър. Тя е била еротична танцьорка в стриптийз клуб, в който я открива основателят на Playboy.



Лейди Гага - На 18 тя е работила като стриптизьорка в рок клубове. Певицата признава, че в този период е вземала много наркотици.



Кортни Лав - Кортни има причина да се съблича за пари - тя събира средства, за да финансира своята банда Hole.



Хавиер Бардем - Актьорът се захваща с професията, когато е на 20. Всичко става случайно. В нощния клуб, в който се забавлявал, обявили вечер на аматьорския стриптийз.



Чанинг Тейтъм -Той излизал на сцената под псевдонима Чан Крауфорд, когато бил на 18 години. Нищо чудно, че е толкова добър в ролята си в Magic Mike от 2012-а.



Марк Консуелос - Съпругът на телевизионната водеща Кели Рипа става стриптизьор, след като завършва колежа в Южна Флорида. В крайна сметка той успява да пробие в шоубизнеса и изоставя професията.



Кармен Елекра - Звездата започва кариерата си в шоубизнеса като еротична танцьорка. Тя все още се опитва да печели пари от миналото си, изградено върху сексапила ѝ.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР