Министерството на здравеопазването на Република Кипър съобщи днес за нови

...
Министерството на здравеопазването на Република Кипър съобщи днес за нови
Коментари Харесай

Седем нови случая на COVID-19 в Кипър, общият брой на заразените е 857

Министерството на здравеопазването на Република Кипър съобщи днес за нови седем случая на заразяване с новия коронавирус, съобщава в. " Сайпръс мейл ". Така общият брой на инфектираните нарасна на 857.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6935
Два от новите случаи са на хора, завърнали се от чужбина, четирима са решили да се подложат на тест по собствена инициатива, а един случай е установен при тестваните от правителството служители, които са на предна линия в борбата с епидемията.

Кипър обяви плана си за постепенна отмяна на ограниченията заради коронавируса

В северната част на острова, където се намира признатата само от Турция Севернокипърска турска република, не са установени нови случаи на COVID-19 през последното денонощие, информира " Сайпръс мейл ".

Направени са 862 теста. Общият брой на заразените в северната част на Кипър е 108, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6935  В Обединеното кралство COVID-19 убива два пъти повече хора в бедните квартали В Обединеното кралство COVID-19 убива два пъти повече хора в бедните квартали  Нетипичен 1 май поради пандемията от ковид Нетипичен 1 май поради пандемията от ковид  Броят на инфектираните с ковид в Швеция надвиши 21 500, а в Дания - 9300  Броят на инфектираните с ковид в Швеция надвиши 21 500, а в Дания - 9300 
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР