Минималното обезщетение за безработица, което сега е 9 лева на

...
Минималното обезщетение за безработица, което сега е 9 лева на
Коментари Харесай

КНСБ предлага да се увеличи минималното обезщетение за безработица

Минималното обезщетение за безработица, което сега е 9 лева на ден, да се увеличи, а хората, които нямат право на обезщетения, да получават ваучери за храна в размер на поне 60 процента от минималната заплата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4528
Това предлага КНСБ на правителството като допълнителни мерки за ограничаване на негативните ефекти от кризата с коронавируса.

Пламен Димитров: 44 000 са новорегистрираните безработни у нас

" Всички тези хора, които докажат, че са безработни и по някакъв начин нямат право да получат нито обезщетение, нито помощ за безработица, трябва поне да им гарантираме ваучери за храна, защото тези хора ще ме пометат, тоест това за мене е ключова мярка ", обясни президентът на синдиката Пламен Димитров, цитиран от БНР.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4528  Мъж простреля приятелката си по съмнение, че е инфектирана с COVID-19 Мъж простреля приятелката си по съмнение, че е инфектирана с COVID-19  Среднощните решения на депутатите оставиха доктор Ангел Кунчев без заплата Среднощните решения на депутатите оставиха доктор Ангел Кунчев без заплата  Цените на петрола потеглиха нагоре Цените на петрола потеглиха нагоре
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР