Медиците, персоналът и ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение

...
Медиците, персоналът и ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение
Коментари Харесай

Над 21 хил. лв. е набрала до момента общинската болница в Дупница от дарения

Медиците, персоналът и ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение " Св. Иван Рилски " в Дупница изказаха дълбока благодарност към всички, дарили до момента средства и защитни материали за нуждите на лечебното заведение в борбата със заболяването COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4079
Общата сума, която е събрана от дарения до момента, е в размер на 21 375, 51 лева, съобщи прокуристът на общинската болница в града Мария Жайгарова. От дарения болницата е получила и санитарно-хигиенни материали, защитни средства и други консумативи.

С дарения болницата в Лом закупи апаратура

На този етап Общинската болница в Дупница има спешна нужда от интензивен респиратор, който да се използва и за лечението на болни от коронавирус, каза още Жайгарова. Необходимата сума за купуването му е 40 440 лв. Видът апарат за белодробна вентилация, който предстои да бъде купен, е по препоръка на Министерство на здравеопазването, уточниха от здравното заведение.

Болницата откри и банкова сметка, по която може да се дарят средства за купуването на интензивен респиратор.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4079  Тежко задължение ли ще е новият дълг, който може да вземе България? Тежко задължение ли ще е новият дълг, който може да вземе България?  Д-р Симидчиев: Ако ограниченията се нарушат, случаите на ковид ще набъбнат доста Д-р Симидчиев: Ако ограниченията се нарушат, случаите на ковид ще набъбнат доста  Премиерът на Швеция: Трябва да се подготвим за хиляди смъртни случая от COVID-19 Премиерът на Швеция: Трябва да се подготвим за хиляди смъртни случая от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР