Майката, чието бебе бе извадено мъртво от Водното огледало, криела

...
Майката, чието бебе бе извадено мъртво от Водното огледало, криела
Коментари Харесай

Страшни разкрития! Майката на убитото бебе бременна от друг?! Мъжът ѝ бил в затвора

Майката, чието бебе бе извадено мъртво от Водното огледало, криела бременността си. 27-годишната казвала на свои роднини, че е болна, има тумор в стомаха и на това се дължи наедряването на корема й, пише 24rodopi.com, позовавайки се на отлично осведомени източници.

По думите им, мъжът на жената е в затвора и това щяло да породи съмнения за бащинството.
Припомняме, че 27-годишната потърсила лекарска помощ на 18 декември след като родила в района на Водното огледало. Неизвестната съдба на бебето вдигна полицията на крак и започна претърсване на коритото на реката, което бе източено. На 19 декември униформените служители на реда и пожарникари откриха трупа на новородено момченце в централната част на Водното огледало.
Родилката е настанена в болница под полицейска охрана, а воденото досъдебно производство е за убийство на новородено от страна на майката. Служителите от „ Социално подпомагане “ в Кърджали работели от 2 години с 27-годишната майка. Две от децата й били предоставени за отглеждане на приемно семейство, а другите три били при нея, като за тях тя плучавала помощ от родителите на мъжа й. Жената е раждала седем пъти, при едно от предишните детето е починало.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР