Луксозният крузер Celebrity Edge е на стойност 1 милиард долара

...
Луксозният крузер Celebrity Edge е на стойност 1 милиард долара
Коментари Харесай

Вижте най-скъпия круизен лайнер в света

Луксозният крузер " Celebrity Edge " е на стойност 1 милиард долара и е един от най-скъпите круизни кораби в света. В момента, в който стъпват на кораба, пътниците се посрещат с впечатляващ полилей, изработен от 700 LED светлини. Той променя цветовете от бяло на златно по време на вечерята, а само тези с дълбок джоб могат да се насладят на този светлинен спектакъл.




Този крузер може да превозва до 3000 пътници. Платформата е с размер на тенис игрище, а освен всичко друго има и ресторант, който е оборудван като градина, плувен басейн и място за забавление на открито. Тези, които са имали възможността да седнат на платформата, твърдят, че това е магическо място, където можете да пиете коктейли по време на вечерята.




Круизторът има много заоблени конструкции, защото дизайнерът на интериора искал да създаде специално усещане за комфорт за пътниците. " Celebrity Edge " притежава и приложение за мобилен телефон, което показва кадри от пътуването с 3D технология. Специалните части на крузера са изработени от дърво, класически бял мрамор, кашмир и огледала.





Всички стаи са с джакузи и частен иконом и за разлика от други круизи, оранжевият цвят е сред най-доминиращите. Корабът в момента се намира в Маями, Флорида.






Част от платформата може да бъде повдигната и спусната и променя нейната функция в зависимост от палубата, с която се свързва. Колко голям е самият круизер говори фактът, че имате нужда от един час, за да изминете само 30% от неговия капацитет.
Началото на карибския круиз е насрочено за 9 декември тази година, а през пролетта круизът ще прекоси Атлантическия океан и предлага на своите пътници седем или единадесет нощи в Средиземно море.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР