Кралицата на баладите Софи Маринова се включва в прощалното шоу,

...
Кралицата на баладите Софи Маринова се включва в прощалното шоу,
Коментари Харесай

Шабан Шаулич избра Софи Маринова за концерта в Арена Армеец

Кралицата на баладите Софи Маринова се включва в прощалното шоу, което символът на сръбската музика ще изнесе на 21 декември в София. Изпълнителката на „ Стари рани “ ще излезе в „ Арена Армеец “ непосредствено преди легендата на Балканите.

Изборът е направен лично от Шабан Шаулич, който не веднъж е споделял, че певицата е една от любимите му български изпълнители. „ Щастлив съм да ви призная, че ще се съберем със Софи Маринова на една сцена, за да подарим на българската публика едно наистина запомнящо се шоу “ – сподели звездата.

Фолк певицата не крие радостта си от поканата на Кралят на сръбската музика и вече е в трескава подготовка за голямото събитие. Специално за концерта на Шабан ромският славей подготвя изненадваща програма с най-големите си хитове, които със сигурност ще вдигнат публиката на крака.

Софи Маринова е една от малкото родни певици, която се отличава с вокален диапазон, обхващащ 4 октави. Печелила е редица музикални награди и конкурси. Едва в 10-и клас сбъдва мечтата си и започва да се занимава професионално с музика. С оркестъра си пеела по сватби и кръщенета, а в репертоара си имала парчета на едни от най-популярните сръбски изпълнители, като безспорно неин фаворит и бил Шабан Шаулич. Години по-късно записва и първите си хитове „ Стари рани”, „ Слънчице мое”, „ Плачещо сърце” и „ Единствен мой”, които я изстрелват на върха и я превръщат в една от най-търсените певици.

Несъмнено участието и ще направи преживяването на 21 декември незабравимо, а концертът ще остане в историята с това, че събира на една сцена две от най-големите звезди на Балканите. Прощалният концерт на Шабан Шаулич, на който звездата ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 21 декември в зала „ Арена Армеец “. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Ticketportal. Цена на билетите: от 20 до 40 лева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР