Когато с е гласуваха оставките на тримата министри, една от

...
Когато с е гласуваха оставките на тримата министри, една от
Коментари Харесай

Цветан Цветанов разкри оформя ли се ново мнозинство в парламента и кой трябва да се притеснява от президента Радев

Когато с е гласуваха оставките на тримата министри, една от партиите в Обединени патриоти не подкрепи оставките им. С гласуванията, които имахме и вчера, и днес, гласувахме заедно по законите, които са от управленската програма. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ С ОП и с народни представители от други парламентарни групи, подкрепяме законодателство, което е в интерес на обществото и държавата. По управленската програма нямаме никакви разминавания”, каза още той пред bTV.

„ Всичко, което е извън управленската програма, няма никакъв проблем всяка една от партиите да изразява своето мнение”, добави той.

„ Нямаме притеснения от проверката срещу финансовия министър Владислав Горанов. Днес той обясни много ясно, че жилището е от кръстника му. Трябва да изчакаме да приключат проверките и тогава да коментираме. Чест прави на българските институции, че го правят. Законът е еднакъв за всички”, подчерта Цветанов.

„ Не водя битки с никого. Не разглеждам президента като политически опонент на ГЕРБ. БСП трябва да се притесняват, защото трябва да го разглеждат като свой опонент. Ще дойде момент, в който ще се разграничи от тях. Ще забрави много бързо за тези, които го номинираха и избраха”, посочи той.

" Има надежда до края на мандата на тази Европейска комисия страната ни да се присъедини към Шенгенското пространство по въздух ", каза още Цветан Цветанов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР