Кметовете на градовете-побратими Добрич и Тамбов, Русия - Йордан Йорданов

...
Кметовете на градовете-побратими Добрич и Тамбов, Русия - Йордан Йорданов
Коментари Харесай

Кметовете на Добрич и Тамбов обсъдиха мерките срещу COVID -19

Кметовете на градовете-побратими Добрич и Тамбов, Русия - Йордан Йорданов и Наталия Макаревич обсъдиха във видеоразговор противоепидемичните мерки, които прилагат двете администрации срещу коронавирусната инфекция, съобщиха от добруджанската община.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9785
Кметските управи са обменили опит и в подкрепата на местния бизнес и гражданите за справяне със сложната ситуация. Заради пандемията тази година делегации от двата града няма да могат да участват във важни икономически, културни и спортни прояви в Добрич и Тамбов, за което кметовете са изразили съжаление.

Във видеоразговора Наталия Макаревич е показала новоизградената Алея на дружбата в Тамбов, на която са засадени девет ябълкови дървета, чиито корони приличат на огромни въздушни балони по време на необичайно обилния червено-розов цъфтеж.

Добрич е сред градовете, за които в знак на приятелство са засадени ябълковите дръвчета.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9785  Над 23 000 са към този момент инфектираните с ковид в Армения Над 23 000 са към този момент инфектираните с ковид в Армения  В Плевен изписаха шестима излекувани от COVID-19 В Плевен изписаха шестима излекувани от COVID-19  Служител на Община Варна е с позитивна проба за ковид Служител на Община Варна е с позитивна проба за ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР