Камарата на представителите на САЩ ще внесе в понеделник в

...
Камарата на представителите на САЩ ще внесе в понеделник в
Коментари Харесай

Стана ясно кога внасят в Сената обвиненията към Тръмп за подбудителство към бунт

Камарата на представителите на САЩ ще внесе в понеделник в Сената обвиненията към експрезидента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския за подбудителство към бунт. Това обяви днес лидерът на мнозинството на демократите в Сената Чък Шумър, цитиран от Ройтерс.

В горната камара на Конгреса на САЩ трябва да започне процедурата за импийчмънт срещу Тръмп, която може да доведе до забрана той да се кандидатира отново за президент.

" Камарата ще внесе в Сената клаузата за импийчммънт. Сенатът ще извърши процес за импийчмънт на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Това ще бъде пълноценен процес. Това ще бъде справедлив процес ", каза Шумър от трибуната на Сената, пише БТА.

Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 135  Конгресмени желаеха от ФБР да проверява ролята на обществената мрежа Конгресмени желаеха от ФБР да проверява ролята на обществената мрежа " Парлър " при щурма на Капитолия  Какво Байдън може и какво не от един поравно разграничен Сенат? Какво Байдън може и какво не от един поравно разграничен Сенат?  Българка в Съединени американски щати: Атаката против Капитолия беше плесница за американците Българка в Съединени американски щати: Атаката против Капитолия беше плесница за американците
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР