Калина Кузманова, известна повече като Галя от риалити сериала „София-

...
Калина Кузманова, известна повече като Галя от риалити сериала „София-
Коментари Харесай

Дизайнерските дрехи на Калина от „София- Ден и нощ“ с 30 % намаление

Калина Кузманова, известна повече като Галя от риалити сериала „ София- ден и нощ “ пусна избрани дрехи от лятната си колекция с 30%. Начинаещата дизайнерка, обяви специалната промоция на собствения си сайт justkalina.com, с което предизвика фурор сред почитателите си. Сексапилната блондинка се е посветила изцяло на собствената й марка за дрехи Just Kalina, с която дебютира преди година сред българските дизайнери и обра овациите на критици и модни специалисти.

Според нейни близки риалити звездата се е посветила изцяло на отворения наскоро онлайн магазин. Калина се занимава с поръчките и връзка с клиентите, и доставките и тн. Освен това самата тя позира като модел с всяка една своя дреха.

За да отпразнува подобаващо първата годишнина от лансирането на марката й русото изкушение обяви във своя Instagram профил, че до края на месеца всяка неделя ще дава на една от своите клиентки ваучер, избрана дреха или подарък изненада. „ Преди точно една година създадох Just Kalina, която за една година вече има голямо семейство, в което сте всички Вие, които повярвахте в нея и в мен! Пожелавам си това семейство да продължава да се развива и да расте, да продължавам да Ви изпращам моята любов, чрез всяка една дреха, пожелавам си красотата да изпълва дните ни и да не оставя място за мрака и си пожелавам още дълги години да бъдем заедно и да вървим напред към един по-красив свят изпълнен с любов!, каза Калина в социалните мрежи.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР