Интернет страницата на Социалистическия интернационал, чиито Вицепрезидент е Корнелия Нинова

...
Интернет страницата на Социалистическия интернационал, чиито Вицепрезидент е Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Десислава Атанасова закова Корнелия Нинова с това ФАКСИМИЛИЕ, свързано с режима на Мадуро

Интернет страницата на Социалистическия интернационал, чиито Вицепрезидент е Корнелия Нинова е пълна с позиции против режима на Мадуро. Това обяви във фейсбук депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя приложи факсимиле от страницата с въпросните позиции. Също така ги преведе и на български. " Съветът на Социалистическия интернационал (СИ) одобри комюнике във вторник, в което признава заместник Хуан Гуайдо и венецуелското народно събрание като единствена легитимна власт да ръководи процеса на демократичен преход във Венецуела. " Организацията също така изрази своята " огромна загриженост за репресии ", извършена от " незаконния режим на Николас Мадуро " и " изисква пълно възстановяване на конституционния ред ".

Премиера на Испания Педро Санчес Николас казва " Който реагира с куршуми и със затвори на желанието за свобода не е социалист, той е тиранин ", и предупреди Мадуро в края на заседанието на Международния съвет на социалистите. " Та, социалист ли е Корнелия Нинова или не " знае " за решенията на Социалистическия интернационал, чиито Вицепрезидент е?, пита се Атанасова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР