Индонезийците, които нарушават изискването за спазване на социална дистанция заради

...
Индонезийците, които нарушават изискването за спазване на социална дистанция заради
Коментари Харесай

В Индонезия въведоха интересно наказание за нарушителите на мярката за социална дистанция

Индонезийците, които нарушават изискването за спазване на социална дистанция заради пандемията от новия коронавирус, се наказват с принудително почистване на обществени тоалетни, съобщи АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7827
Почистването на тоалетните е в списъка с наказания за нарушение на предписаните от властите мерки за ограничаване на разпространението на заразата в страната.

Движението на обществени места без защитна маска се санкционира с глоба от 250 000 рупии (15,50 евро), а тези, които се събират на групи и не спазват дистанция, принудително почистват обществени съоръжения, включително и тоалетни. Те могат да бъдат накарани да носят и жилетка с отличителни знаци, за да се разбира, че са наказани.

Рекорден брой нови случаи на коронавирус в Индонезия

Компаниите, които не спазват предписанията за обществено здраве, плащат глоби до петдесет милиона рупии (3100 евро), предвиждат мерките, обявени тази седмица.

Потвърдените слуцаи на COVID-19 в страната са 14 479, а 1007 души са починали от заболяването.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7827  18 нови случая на ковид в Гърция за последните 24 часа, има и умрял за първи път от 2 дни 18 нови случая на ковид в Гърция за последните 24 часа, има и умрял за първи път от 2 дни  СЗО: Поведението на българите в изискванията на COVID-19 е притеснително СЗО: Поведението на българите в изискванията на COVID-19 е притеснително  Болен от COVID-19 наплю железопътна служителка и я умъртви Болен от COVID-19 наплю железопътна служителка и я умъртви
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР