Индия съобщи днес за 1133 смъртни случая от коронавирус през

...
Индия съобщи днес за 1133 смъртни случая от коронавирус през
Коментари Харесай

Индия регистрира рекордните 1133 нови смъртни случая от коронавирус

Индия съобщи днес за 1133 смъртни случая от коронавирус през последните 24 часа - най-високото ѝ ниво за едно денонощие, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Здравното министерство заяви, че са регистрирани 75 809 нови заразявания, с което общият им брой става почти 4,3 милиона. По този показател Индия се нарежда на второ място в света след САЩ и запазва тенденцията на рязко увеличаване на случаите в момент, когато властите смекчават ограничителните мерки за борба с вируса, за да подкрепят икономиката.

Досега Индия е регистрирала 72 775 смъртни случая. От повече от месец тя отчита най-големият дневен брой заразявания с коронавирус в света. Индия засилва тестването, като броят на ежедневно извършваните тестове за вируса достига над 1 милион. Почти 3,3 милиона пациенти са се възстановили досега.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12048  Черен връх в Украйна Черен връх в Украйна  Университетска преподавателка издъхна ненадейно от COVID-19 пред студентите си Университетска преподавателка издъхна ненадейно от COVID-19 пред студентите си  Още три деца от детската градина в с. Сливо поле са инфектирани с ковид Още три деца от детската градина в с. Сливо поле са инфектирани с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР