Индия обяви днес значително смекчаване на ограничителните мерки, въведени срещу

...
Индия обяви днес значително смекчаване на ограничителните мерки, въведени срещу
Коментари Харесай

Индия смекчава мерките за ограничения заради пандемията

Индия обяви днес значително смекчаване на ограничителните мерки, въведени срещу пандемията от коронавирус, с изключение на районите, в които броят на заразените все още е голям, предаде БТА, цитирайки АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8716
От 8 юни достъпът до религиозните храмове, хотелите, ресторантите и търговските центрове ще бъде разрешен след консултация с държавните органи, съобщи министерството на вътрешните работи.

Новите случаи в Индия за пръв път надхвърлиха 7000 за денонощие

Решението е взето въпреки новия рекорден брой от близо 8000 заразени за едно денонощие в Индия, където регистрираните случаи на коронавирус са общо 173 763, а починалите от COVID-19 са 5000.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8716  Само четири нови смъртни случая от COVID-19 в Испания за последните 24 часа Само четири нови смъртни случая от COVID-19 в Испания за последните 24 часа  Във Франция от през днешния ден още веднъж са отворени парковете Във Франция от през днешния ден още веднъж са отворени парковете  Спад в броя на умрелите от COVID-19 в Русия Спад в броя на умрелите от COVID-19 в Русия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР