Израел е подписал с биотехнологичната компания Модерна договор за покупка

...
Израел е подписал с биотехнологичната компания Модерна договор за покупка
Коментари Харесай

Израел подписа с биотехнологичната компания Модерна договор за ваксина за COVID-19

Израел е подписал с биотехнологичната компания " Модерна " договор за покупка на ваксина за COVID-19, предаде Ройтерс, като се позова на израелската телевизия " Канал 13 ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9368
Съгласно споразумението, ако ваксината на " Модерна " се окаже успешна, то тя ще бъде доставена на Израел. Повече подробности не се съобщават, а израелското министерство на здравеопазването засега не е коментирало информацията.

Американска ваксина срещу COVID-19 ще бъде тествана върху 30 хиляди доброволци

По-рано този месец беше съобщено, че експериментална ваксина срещу COVID-19 ще бъде тествана върху 30 000 доброволци и ще навлезе в третия, последен етап на клиничните изпитания през месец юли, отбелязва Франс прес.

Разработката е съфинансирана от правителството на САЩ, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9368  Според броене на Ройтерс умрелите от COVID-19 във Англия са повече от публично обявените Според броене на Ройтерс умрелите от COVID-19 във Англия са повече от публично обявените  Затвориха Община Благоевград за 24 часа поради инфектирания с COVID-19 основен проектант Затвориха Община Благоевград за 24 часа поради инфектирания с COVID-19 основен проектант  Заразените с ковид в Русия са над 545 000 Заразените с ковид в Русия са над 545 000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР