За сексуалната ориентация на скандалния фитнес инструктор и участник във

...
За сексуалната ориентация на скандалния фитнес инструктор и участник във
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Гърми огромен скандал около Ричард - мъж се изфука, че е правил секс с Мистър София!

За сексуалната ориентация на скандалния фитнес инструктор и участник във „ ВИП брадър “ Ричард Величков се шушука отдавна. Под статус на красивата Бориса Тютюнджиева виждаме коментар, който потвърждава тези слухове. Непознат мъж категорично заявява, че е правил секс с Мистър София и подложи за пореден път мъжеството му под съмнение, пише в. " ШОУ ".

Моделката Бориса Тютюнджиева изрази възмущението си от Ричард със статус в социалната мрежа. „ Този Ричард ли е, какъвто и там да е… предизвиква истинска агресия в мен…колкото и да го бият, малко му е “, написа тя. И коментарите на нейните виртуални приятели заваляха един след друг. Впечатление ни направи обаче написаното от Цено Зарев: „ Аз съм го чукал в Мадан “.

Една седмица Мишел живя и яде като Бионсе, а резултатът бе плашещо шокиращ (СНИМКИ)

От профила на мъжа не можем да съберем информация за него, което ни навежда на мисълта, че е скрит и дори фалшив. Не знаем кой се крие за това име и дали наистина е преглеждал „ задния двор “ на Ричи. Но ако човек се разрови сред коментари под публикации за въпросния фитнес инструктор, ще попадне на още подобни твърдения, които поставят сериозен въпрос относно неговата сексуална ориентация.

„ Няма да се изненадам, ако прави секс за пари или за постигане на целите си и с мъже. Той е готов да мине през всичко, за да стане популярен. Всички знаем, че си е платил титлата „ Мистър София “, дал е около 3000 лв. на организатора “, казва през „ ШОУ “ наш източник, запознат с шашмите на Ричард.

Нещо супер необичайно се случва с принц Уилям и Кейт Мидълтън, а в основата на това са… Меган и Хари (СНИМКИ)

Величков се превърна в най-осмиваната личност в цялата история на ‚ВИП брадър‘. Толкова негативни коментари не е имало досега. Особено от страна на женското съсловие, които са шашардисани от твърденията му, че е оправил Розмари няколко пъти. Че дори ревеше и се тръшкаше като първолак в изповедалнята, че това всъщност се е случило. Рейтингът, за който не спира да говори, рязко му спадна и едва ли ще има момиче, което от тук нататък ще му пусне.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР