Започва кампания за изследване на учителите и непедагогическия персонал в

...
Започва кампания за изследване на учителите и непедагогическия персонал в
Коментари Харесай

Започва изследване на учителите в област Шумен за COVID-19 с бързи антигенни тестове

Започва кампания за изследване на учителите и непедагогическия персонал в училищата в област Шумен за COVID-19 с бързи антигенни тестове, съобщиха от пресслужбата на областна администрация.

Това стана ясно на работна среща на областния управител проф.Стефан Желев с директора на РЗИ д-р Пепа Калоянова, началника на Регионалното управление по образованието Боряна Николова и представители на общините в региона.

Д-р Калоянова обясни, че предстои да бъде извършена организирана кампания за това изследване, което ще бъде безплатно и по желание. По график екипи на РЗИ ще посетят всички общини и ще обучат на място медицинския персонал в училищата, който от своя страна ще изследва работещите педагози в учебните заведения. Около 2 300 души са учителите и непедагогическия персонал в училищата в област Шумен.

Целта е да се ограничи разпространението на инфекцията в организирани колективи, каквито са училищата, каза д-р Калоянова. Кампанията трябва да приключи преди началото на втория срок - 4 февруари, когато се очаква да бъде възстановено присъственото обучение по определен график.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18530  Ивермектинът форсира оздравяването на пациенти с COVID-19 Ивермектинът форсира оздравяването на пациенти с COVID-19  33-ма души са дарили кръвна плазма в Сливен 33-ма души са дарили кръвна плазма в Сливен  Той сподели по какъв начин си е изпатил поради пропусната ваксина и прикани: Помислете, антиваксъри! Той сподели по какъв начин си е изпатил поради пропусната ваксина и прикани: Помислете, антиваксъри!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР