Днес София е пуста. Единици се срещат по парковите и

...
Днес София е пуста. Единици се срещат по парковите и
Коментари Харесай

София опустя

Днес София е пуста. Единици се срещат по парковите и градинките, и то преминаващи или с кучета.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3219
Общо 72 акта за неспазване на карантината имаше вчера в столицата. В първата половина на деня улиците бяха пусти. След това Слънцето се показа и доста хора решиха да излязат на разходка. СДВР написаха 63 акта на хора, които не са спазили мерките. 9 акта издадоха от Общинска полиция, а глобата е 5000 лв.

Морската градина на Варна опустя след глоби по 5000 лева

В същото време десетки полицаи следяха да няма струпване на хора. Спираха и гражданите, за да им кажат, че ако нямат спешна работа е по-добре да се приберат вкъщи.

Полицейски патрул спираше желаещите да посетят природен парк " Витоша " и предупреждаваше, че ще почнат да пищат актове за глоби.

Вслушайте се в думите на ген. Мутафчийски: „ най-тежките времена ни предстоят “. Не ги възприемайте като заплаха, а като реалността, пред която сме изправени, призова вчера кметът Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3219  Софийска районна прокуратура погна водач на партия за внасяне на ужас поради ковид Софийска районна прокуратура погна водач на партия за внасяне на ужас поради ковид  Четирима души избягаха от карантината си във Видинско Четирима души избягаха от карантината си във Видинско  Шефът на испанския здравен спешен щаб е с ковид Шефът на испанския здравен спешен щаб е с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР