Двамата нападатели на великотърновския журналист от Господари на ефира Димитър

...
Двамата нападатели на великотърновския журналист от Господари на ефира Димитър
Коментари Харесай

Биячите на репортера от "Господарите" Димитър Върбанов остават в ареста, той се прибра вкъщи

Двамата нападатели на великотърновския журналист от " Господари на ефира " Димитър Върбанов остават в ареста. Районната прокуратура им повдигна обвинения за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Както БЛИЦ съобщи, Върбанов беше нападнат докато снима репортаж от управителя и работник в склада, където преди три месеца беше открито голямо количество негодни храни с подменени етикети Журналистът е бил в склада, за да провери сигнал, че отново се продават възбранените над 200 артикула храни с общо тегло близо 10 тона: " Бях заключен вътре в склада. Хванаха ме управителят и двама от служителите и буквално ме изхвърлиха през вратата навън. "

Двама от нападателите вече са с повдигнати обвинения и остават в ареста за 72 часа, заяви директорът на областната дирекция на МВР Димитър Машов и допълни: " Работата по документиране и събиране на допълнителни доказателства продължава. "

Телевизионният журналист вече е изписан от болницата за домашно лечение. Върбанов е с мозъчно сътресение и травми на лявата ръка и левия крак, но няма опасност за живота му. Назначена му е лекарствена терапия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР