Горещи искри прехвърчаха по време на четенето на присъдата на

...
Горещи искри прехвърчаха по време на четенето на присъдата на
Коментари Харесай

„Морган Фрийман насилваше внучката си“, крещя майката на убиец в съда

Горещи искри прехвърчаха по време на четенето на присъдата на 33-годишния Ламар Дейвънпорт в Ню Йорк. Мъжът намушка с нож доведената внучка на холивудската звезда Морган Фрийман и тя почина от раните си. Майка му, обаче, крещя в съдебната зала, че тъкмо актьорът е виновен за смъртта на младата жена, съобщава „ Дейли Мейл “.

Ламар Дейвънпорт получи присъда от 20 години затвор с 5 години изпитателен срок след това.

„ Морган Фрийман я насилваше и той ѝ причини това. Той направи това “, извика майката на Девйнпорт преди да бъде изведена с охрана от съдебната зала.

„ Той е невинен! Беше инцидент! “, продължи да крещи тя.

По време на процеса и преди това имаше обвинения, че Фрийман е имал романтични отношения с 33-годишната Едена Хайнс. В един момент тя пратила съобщение на Дейвънпорт, че имала „ чувства към дядо “ без да се уточнява какво точно означава това. 80-годишният Фрийман винаги е отричал подобни твърдения.

Хайнс е внучка на първата жена на Фрийман Джанер Адеир Брадшоу.

Дейвънпорт е осъден за убийство първа степен, след като през май миналата година нападнал приятелката си Хайнс. Той я наръгал с нож 25 пъти на улицата пред очите на ужасени свидетели.



Един от очевидците разказва, че докато мушкал с нож Хайнс, Дейвънпорт повтарял: „ Обичам те. Винаги съм те обичал. Бог би искал това “.

След като бил арестуван, на нападателя му били дали успокоителни. След това той се събудил крещейки: „ Защо се случи това? Не, не. Господи, защо? “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР