Говорителката на Белия дом Джен Саки изрази надежда, че международното

...
Говорителката на Белия дом Джен Саки изрази надежда, че международното
Коментари Харесай

САЩ се надяват, че международното разследване в Китай ще даде отговори за произхода на пандемията

Говорителката на Белия дом Джен Саки изрази надежда, че международното разследване в Китай ще даде отговори за произхода на пандемията от коронавирус, предаде Франс прес.

" Наложително е да стигнем до дъното на нещата що се отнася до появата на пандемията в Китай ", каза тя вчера, ден преди началото на разследването на терен от експертите от Световната здравна организация.

Саки каза на ежедневния си брифинг, че Вашингтон ще оцени достоверността на доклада от разследването, когато то приключи. Освен това ще черпи и от информациите, събрани и анализирани от американското разузнаване по темата.

Десетимата експерти от СЗО пристигнаха в средата на януари в Ухан. След като приключи карантината им, те ще започнат днес проучванията си в първия град в света, който бе поставен под карантина миналата година заради коронавируса, допълва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18964  Прага: Здравните управляващи да се съсредоточат върху слагането на вторите дози Прага: Здравните управляващи да се съсредоточат върху слагането на вторите дози  Пак взрив на инфектираните с COVID-19 в Турция Пак взрив на инфектираните с COVID-19 в Турция  УФР: Икономическото възобновяване ще зависи от пандемията и имунизацията УФР: Икономическото възобновяване ще зависи от пандемията и имунизацията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР