Германският канцлер Ангела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на

...
Германският канцлер Ангела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на
Коментари Харесай

Меркел с втори тест за коронавирус

Германският канцлер Ангела Меркел  Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се е тествана отрицателно за коронавирус за втори път и ще бъде подложена на още един тест в началото на следващата седмица, заяви правителствен говорител.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2477
Меркел се самокарантира и работи от вкъщи, след като в петък получи ваксинация от лекар, за който по-късно се установи, че е заразен с коронавирус.

Излязоха резултатите от първия тест на Меркел за коронавирус

" Канцлерът продължава да работи под домашна карантина ", добави говорителят.

Припомняме, че преди дни, канцлерът се подложи на изследване за наличие на COVID-19, пред да ѝ бъде направена ваксина срещу пневмококи.

Лекарите предупреждават, че гражданите над 60-годишна възраст в Германия трябва да си направят същата ваксина срещу пневмококи - един от причинителите на извънболнична пневмония, за да избегнат допълнителни рискове, в случай на зараза с коронавирус.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2477  Първа жертва на ковид в Естония Първа жертва на ковид в Естония  Около 200 души в община Асеновград са под карантина поради ковид Около 200 души в община Асеновград са под карантина поради ковид  Броят на инфектираните с ковид в Швейцария надвиши 900 за денонощие Броят на инфектираните с ковид в Швейцария надвиши 900 за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР