Германската компания Бионтех и американската фармацевтична компания Пфайзер заявиха вчера,

...
Германската компания Бионтех и американската фармацевтична компания Пфайзер заявиха вчера,
Коментари Харесай

Хакери получиха документи, свързани с ваксината на Пфайзер и Бионтех

Германската компания Бионтех и американската фармацевтична компания Пфайзер заявиха вчера, че хакери са получили незаконен достъп до данни за техните ваксини срещу коронавируса при кибератаката срещу Европейската агенция за лекарствата, съобщиха Франс прес и Асошиейтед прес.

" Важно е да се отбележи, че нито системата на Бионтех, нито тази на Пфайзер са пострадали в резултат на този инцидент и ние не знаем дали са били откраднати лични данни ", посочи Пфайзер в комюнике.

" Очакваме повече информация по разследването на Европейската агенция по лекарствата и ще реагираме по подходящ начин, в съответствие с европейското право ", се добавя в комюникето.

Базираната в Амстердам Европейска агенция за лекарствата, която в момента обсъжда предоставянето на разрешения за няколко ваксини срещу КОВИД-19, вчера съобщи, че е била мишена на кибератака, без да уточни кога и от кого е била извършена.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16526  Съединени американски щати записаха над 3000 умряли от COVID-19 Съединени американски щати записаха над 3000 умряли от COVID-19  Генералният секретар на Организация на обединените нации: Публично ще се имунизирам против ковид Генералният секретар на Организация на обединените нации: Публично ще се имунизирам против ковид  Изтича крайният период за поръчка за имунизация от медиците на първа линия Изтича крайният период за поръчка за имунизация от медиците на първа линия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР