Георги Йорданов, на 64 години, от Пазарджик, остана без дом.

...
Георги Йорданов, на 64 години, от Пазарджик, остана без дом.
Коментари Харесай

Инвалид загуби дома си край Пазарджик навръх празника, остана без покрив, дрехи и храна

Георги Йорданов, на 64 години, от Пазарджик, остана без дом. Тази нощ около 3 часа Георги е бил събуден от вой на пожарни сирени. Съседи видели пламъци и подали сигнал на 112.

Георги е успял да избяга навреме от огнения ад, но остава без покрив над главата си посред зима. Георги е 1 група военен инвалид, напълно глух. Той няма собствена къща. Преди година и половина пазарджиклията Ангел Ангелов се запознава с него в областния град. Тогава Георги спял под моста на река „ Марица “, Ангелов го приютил в къщата си в село Росен, която снощи е изгоряла.

Изпепелени са две стаи и над половината покрив. Георги е останал по тениска, пожарникарите му дали яке, после му занесли дрехи и малко храна. Изпепелени са всички дрехи, пари и имущество на мъжа. БЛИЦ призовава за помощ хора с големи сърца. Трябва спешно да се поставят нови врати и прозорци на мястото на изгорелите, да се осигури топло, храна и дрехи на инвалида. Оставяме телефон за връзка на собственика на къщата, която ще насочва хората с добри сърца как да правят дарения. Тел: 0890 51 55 57-Ангел Ангелов

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР