Всички тестове на работещи в детски градини и детски ясли

...
Всички тестове на работещи в детски градини и детски ясли
Коментари Харесай

Всички тестове за коронавирус на работещи в детски градини и ясли в Монтанско са отрицателни

Всички тестове на работещи в детски градини и детски ясли в Монтанско, направени до момента, са отрицателни, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Монтана.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10668
В община Берковица са изследвани всичките 92 работещи в детски градини и ясли и няма нито един положителен тест. Предстои изследване на още 14 души, които в момента са в отпуска.

През пролетта на тази година РЗИ-Монтана изследва всички работещи в домовете за възрастни хора и за деца в региона, като бяха открити само трима положителни без симптоми. Те успешно преминаха карантина в домовете си и сега са на работните си места, допълва БТА.

Изследвани бяха и много от домуващите в социалните домове, като след тях нямаше нито един положителен, припомниха от здравната инспекция.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10668  Вътрешното поделение на болничното заведение в Карлово е затворено поради открит случай на ковид Вътрешното поделение на болничното заведение в Карлово е затворено поради открит случай на ковид  Собственици на магазин за домашни използва в Кюстендил разнесли Covid-19 сред стотици клиенти? Собственици на магазин за домашни използва в Кюстендил разнесли Covid-19 сред стотици клиенти?  СЗО предизвести за тревожни трендове на COVID-19 в Южна Европа и на Балканите СЗО предизвести за тревожни трендове на COVID-19 в Южна Европа и на Балканите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР