В последното си видео, колегите ни от CarWow изправят един

...
В последното си видео, колегите ни от CarWow изправят един
Коментари Харесай

Кой „германец“ е най-бърз? BMW vs Mercedes vs Audi

В последното си видео, колегите ни от CarWow изправят един срещу друг три от най-популярните германски марки – BMW, Mercedes и Audi в кратко състезание на разстояние от 402 метра, доускорение от 80км/ч и тест на спирачките. Трите автомобила са доста различни един от друг, но също така имат и доста общи неща.
`Кой

Така например BMW-то е най-ново и разполага с 3.0-литров редови шестак с две турбини и мощност от 510 конски сили в Competition изпълнение. Те се предават единствено към задните колела при конкретния екземпляр, а за смяната на предавките се грижи автоматична трансмисия.
`Кой

Под капака на Audi-то пък работи 2.9-литров V6 с 450 конски сили и 600 нютон метра, които задвижват четирите колела, чрез автоматична трансмисия с осем предавки.
`Кой

Най-старият представител от конкретната надпревара е Mercedes-ът в една от най-редките конфигурации C63 AMG Black Series. Той е задвижван от атмосферен 6.2-литров осмак, който задвижва единствено задните гуми и предоставя мощност от 517 конски сили. Тук трансмисията също е автоматична със седем предавки и двоен съединител. Вижте видеото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР